FUN - liikunnan iloa Ylöjärvelle! | FUN Ylöjärvi

FUN - liikunnan iloa Ylöjärvelle!

Miten kaikki sai alkunsa? Lue FUN Ylöjärven tarina.

Liikutaan yhdessä kohti energisempää elämää!


FUN Ylöjärvi syntyi halustamme luoda nykyaikainen, laadukkaampi ja hauskempi paikka ylöjärveläisille liikkujille. Haluamme tuoda alueelle perheystävällisen ja matalan kynnyksen keskuksen, kattavine palveluineen.

Meillä liikkuminen on hauskaa ja meille on mukava tulla, siitä pitävät huolen iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Jäsenillemme haluamme luoda monipuolisen keskuksen, johon treenaamaan tuleminen on aina nautinto, jotta liikunnan ilo voittaa kotisohvalle jäämisen!

Olemme kotimainen ja paikallinen yritys, joka kehittää ennakkoluulottomasti uutta liikuntakeskuskulttuuria. Asiakkaista ja henkilökunnasta välittäminen on meille sydämen asia ja olemmekin paikalla aina teitä varten. Tule mukaan nauttimaan liikunnan ilosta, hyvästä fiiliksestä, laadukkaista liikuntapalveluista ja upeista tiloistamme!


Asiakaslupauksemme:

Meillä laadukasta palvelua tarjoaa oikeat ihmiset, joita ovat asiakaspalvelijat, personal trainerit ja ryhmäliikuntaohjaajat. Heidän ansiosta liikkuminen meillä on hauskaa! Upean kuntosalimme sekä virtuaaliset palvelut saat käyttöösi vuoden jokaisena päivänä klo 04-24. Palveluidemme osto ja käyttö sekä keskuksessa kulku on hyvin yksinkertaista, jota helpottaa oma puhelinsovelluksemme. Kuukausijäsenyytemme on voimassa toistaiseksi 1 kk irtisanomisajalla, eli emme vaadi pitkää sitoutumista. Olemme lähellä sinun kotiasi, jotta sinun on helppo tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

FUN- fiilistele, unelmoi ja nauti!


Terveisin yrittäjät

Saija, Pekka ja Pipsa


FUNissa liikkuminen on hauskaa ja helppoa! Voit valita sinulle sopivan jäsenyyden aina kertamaksusta toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen. Kurkkaa lisätietoja jäsenyyksistä ja maksutavoista.

Lue lisää