Ryhmäliikunta-aikataulu | FUN Ylöjärvi

Ryhmäliikunta-aikataulu

Ryhmäliikunta-aikataulun pääset näkemään täältä, tervetuloa viihtymään monipuolisille tunneillemme!
​​​​​​​

Määräys ryhmäliikuntaan
​​​​​​​

Aluehallintovirasto on kieltänyt ryhmäliikunnan 4.2.2022 saakka, toivomme että tätä pidemmälle määräystä ei jatketa, ja pääsemme aloittamaan ryhmäliikuntatunnit maanantaina 7.2.2022.

Virtuaalitunnit ovat käytössä keskuksessamme ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysalissa yhdelle henkilölle/samalle seurueelle kerrallaan. Seurue tarkoittaa perhettä tai ihmisiä joiden kanssa olet muutenkin kontaktissa.Ajantasaisen ryhmäliikunta-aikataulun löydät klikkaamalla allaolevaa linkkiä tai Liikuntakeskus FUN- mobiilisovelluksesta.​​​​​​​Varaa paikka ryhmäliikuntatunneille


Voit tehdä varauksen ryhmäliikuntatunneille etukäteen sovelluksesta tai nettisivuiltamme! Pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille. Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua joko sovelluksesta (vahvista tapahtuma) tai mikäli sinulla on käytössäsi kulkutägi, vahvistaminen tapahtuu automaattisesti näyttäessäsi tägiä portissa. Mikäli et ole vahvistanut paikkaasi 10 minuuttia ennen tunnin alkua, paikkasi vapautuu seuraavalle.

Minimi osallistujamäärä livetunneille on 5 henkilöä, jotta tunti toteutuu. Osallistujamäärän jäädessä alle 5, tunti korvataan virtuaalilla.


Tuntikuvauksista pääset tutustumaan tarkemmin ryhmäliikunta- , sisäpyöräily- sekä virtuaalituntiemme valikoimaan. Löydä omat suosikkisi!

Lue lisää