Oma sovellus | FUN Ylöjärvi

Oma sovellus

Lataa Liikuntakeskus FUNin mobiilisovellus, liikkuminen ei ikinä ole ollut näin helppoa ja hauskaa!

Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksen löydät AppStoresta ja Google Play- kaupasta, josta saat ladattua sen puhelimeesi, niinkuin minkä tahansa sovelluksen.


Mobiiliapp on asiakkaan helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla:


  • pääset kulkemaan FUNin ovesta joka päivä 04-24
  • voit hallinnoida omia tietojasi
  • saat push- viestinä tiedon tuntimuutoksista ja muista tärkeistä tapahtumista (muista omat tiedot- kohdasta sallia push-ilmoitukset)
  • luet kaikki FUNin uutiset ja ajankohtaiset asiat
  • saat vaihtuvia treeni- ja ravintovinkkejä
  • saat tarkistettua päivän ryhmäliikuntatarjontamme ja varattua paikan tunneille; pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille. Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua sovelluksesta (vahvista tapahtuma). Muista perua varauksesi ajoissa, mikäli et pääsekään osallistumaan! Voit myös liittyä jonoon, mikäli jokin tunneista on varattu etukäteen täyteen.Muistathan sallia sovellukselle sijainnin aina (avaa oven ainoastaan kun olet ulko-oven läheisyydessä, joten sijainti on sallittava) ja muistathan aina päivittää sovelluksen sen sitä pyytäessä. Päivitys kestää vain muutaman sekunnin, ja pääset sen jälkeen ovesta ja postista.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt sovellukseen, rekisteröidy samalla sähköpostilla joka on meillä tiedoissamme. ​​​​​​​Jokaisen uuden jäsenen tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi sekä luoda oma käyttäjätunnus ja salasana. Sinun tulee appiin rekisteröityessäsi käyttää samaa sähköpostiosoitetta jota olet käyttänyt verkkokaupassamme.

Niille jäsenille, jotka eivät pysty lataamaan sovellusta puhelimeen, annamme kulkutagin.


FUNin jäsenenä käytössäsi on kaikki Suomen FUN- keskukset. Kun haluat mennä jollekin toiselle FUNille, kirjaudu ulos -> valitse valikosta keskus johon haluat mennä -> kirjaudu sisään samalla sähköpostilla ja salasanalla (ei rekisteröitymistä).


Kulkeminen keskukseen sovelluksella:

Sovelluksen etusivulla: paina avaa ovi -> ulko-ovi. Kun olet avannut oven ja tullut sisälle, klikkaa uudelleen avaa ovi -> portti, porttiin syttyy vihreä valo ja pääset portista sisään.

Kulkeminen keskukseen tagilla:

Laita tagi ulko-ovessa olevaan lukijaan -> lukijaan syttyy vihreä valo ja sähkölukko napsahtaa auki. Laita tagi portissa olevaan lukijaan -> lukijaan syttyy vihreä valo ja porttiin vihreä nuoli -> pääset portista sisään.

Ilmoittautuminen jumpille:

Kun olet varannut etukäteen paikan ryhmäliikuntatunnille, muista vahvistaa paikka tullessasi keskukseen. Sovellus ehdottaa tätä automaattisesti.

Mikäli sinulla on kulkutagi, kun tulet portista, tagi merkkaa sinut automaattisesti tunnille mikäli olet varannut paikan.


Muista, että vahvistaminen sovelluksesta/tagilla portista tulee tehdä 10 min ennen tunnin alkua, tai paikkavaraus raukeaa!


Olemme panostaneet ylellisiin pukutiloihin osana treenikokemusta.

Lue lisää