Viranomaisten turvavälimääräys 20.2.2022 saakka | FUN Ylöjärvi

Viranomaisten turvavälimääräys 20.2.2022 saakka

Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto on antanut Pirkanmaan alueelle turvavälimääräyksen (tartuntatautilain pykälä 58d §) ajalle 22.1.- 20.2.2022

Turvavälimääräys 22.1.- 20.2.2022
​​​​​​​​​​​​​​

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto antoi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle turvavälimääräyksen (tartuntatautilain pykälä 58d §) ajalle 22.1.- 20.2.2022


Noudatamme toiminnassamme määräyksiä ja rajoituksia:

 • Ohjeistamme aktiivisesti jäseniämme kaikkialla keskuksessa pitämään turvavälejä (turvavälin tarkka metrimäärä on laista poistettu).
 • Pyydämme välttämään asiointia kokonaan pukuhuoneissa, suihkuissa ja saunassa. Jos mahdollista, hoida vaatteiden vaihto kotona ja vaihda vain eteisessä treenikengät jalkaan. Mikäli pukuhuonetta on käytettävä, turvaväli muihin on pidettävä.
 • Olemme sulkeneet pukuhuoneissa joka toisen pukukaapin turvavälien toteutumiseksi.
 • Peseydythän vasta kotona. Mikäli käytät suihkua tai saunaa, vain 1 henkilö kerrallaan tiloihin.
 • Ryhmäliikunta on Avin määräyksen vuoksi tauolla 4.2.2022 saakka. Virtuaalitunteja saa käyttää kerralla vain yksi henkilö tai sama seurue.
 • Jäseniemme käytössä on henkilömäärälaskuri, josta voi tarkistaa reaaliajassa, minkä verran keskuksessa on ihmisiä. Näin treenit on helpompi sijoittaa hiljaisempiin aikoihin.
 • Pyydämme välttämään kokonaan suosituimpia treeniaikoja ma-to klo 17-19.
 • Keskuksessa tulee viettää vain välttämätön treeniaika.
 • Ohjeistamme hyvään hygieniaan keskuksessamme. Käsienpesupaikkoja on runsaasti ja kaikki laitteet desinfioidaan käytön jälkeen suihkepulloilla, joissa desinfiointiainetta.
 • Keskuksessamme tulee tunnin välein kuulutus, jossa muistutetaan kaikista näistä turvallisuustoimista.Emme ota koronapassia käyttöön, vaan uskomme vahvasti siihen, että tekemillämme toimenpiteillä asiakkaillemme on mahdollisuus liikkua turvallisesti sekä huolehtien rajoituksista ja määräyksistä tilanteen edellyttämällä tavalla.

Treenaaminen koko lähes 2 vuotta kestäneen pandemian aikana on ollut meillä äärimmäisen turvallista! Tsempataan ohjeistusten kanssa ja treenataan edelleen turvallisesti yhdessä <3


Määräys ryhmäliikuntaan:


Aluehallintovirasto on antanut myös oman erillisen määräyksensä koskien ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntakielto on voimassa 4.2.2022 saakka, toivomme että tätä pidemmälle määräystä ei jatketa, ja pääsemme aloittamaan ryhmäliikuntatunnit maanantaina 7.2.2022.

Virtuaalitunnit ovat käytössä keskuksessamme ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysalissa yhdelle henkilölle/samalle seurueelle kerrallaan. Seurue tarkoittaa perhettä tai ihmisiä joiden kanssa olet muutenkin kontaktissa.


Pidäthän huolta itsestäsi ja toisista


Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

 • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
 • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
 • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
 • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.


Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

 • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi- näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
 • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
 • Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
 • Jäsenenä autat ylläpitämään siisteyttä ja hygieniaa putsaamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetulla aineella ja paperilla.Olemme avanneet jäseniemme käyttöön laskurin, jonka avulla voit reaaliajassa seurata kuinka paljon keskuksessamme on treenaajia, ja ajoittaa halutessasi treenit hiljaisempaan aikaan! Laskuriin pääset -> https://funylojarvi.fi/fi-fi/menu/keskuksen-henkilomaara/77/


Koronatilanne on koetellut keskustamme valtavasti. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.


Palveluidemme avulla voit treenata myös kotona FUNin videokirjaston avulla, jota päivitämme säännöllisesti, ja josta löydät myös FUN-virtuaalitunnit sekä ryhmäliikunnan livestream-tunnit ja tallenteet.

​​

Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne on meille elintärkeä, kiitos niistä.


Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.


Liikuntakeskus FUNilla treenaaminen on ollut äärimmäisen turvallista koko korona-ajan: ​​​​​​​kiitos kun noudatatte ohjeistuksia ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!


Nähdään treenien merkeissä!

Yrittäjät Saija, Pekka ja Pipsa, sekä koko FUN Ylöjärven henkilökunta


Huikea uusi etu jäsenillemme: katso tästä keskuksessa oleva henkilömäärä reaaliajassa!

Lue lisää