Livestream- palvelut jäsenille! | FUN Ylöjärvi

Livestream- palvelut jäsenille!

Tarjoamme livestream- palvelut kuukausi- ja vuosijäsenille, jotka voivat osallistua tunneille ja treeneihin halutessaan myös kotona, huippua!

Uusia huikeita palveluita jäsenillemme!
​​​​​​​

Tarjoamme livestream- tunteja kuukausi- ja vuosijäsenillemme!


Näet jatkossa sovelluksesta tunnisteella (S) kaikki ryhmäliikuntatunnit jotka tullaan striimaamaan. Viikkoaikataulun löydät myös videokirjastosta.

Jos haluat osallistua tietokoneen kautta, kirjaudu tunnuksillasi (sähköposti ja salasana jotka olet luonut jäsenyyttä tehdessäsi) nettisivuillamme videokirjastoon ja starttaa treenit.

Puhelimella pääset suoraan sovelluksesta klikkaamalla osallistumaan tunneille!


Les Mills- ja Zumba- tunnit striimataan ainoastaan livenä, osa keskustunneista tulee livelähetyksen lisäksi jäämään myös tallenteina videokirjastoon, joten voit jumpata tunteja koska haluat!

Tunteja tullaan striimaamaan 30.11.2021 saakka.


Osallistuessasi livestream- tunneille, sinun EI tarvitse ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan vain mikäli osallistut tunneille keskuksessa.


HUOM!

Livestream- tunneille osallistuminen sekä videokirjaston tuntivalikoima on käytössä ainoastaan voimassa oleville kuukausi- ja vuosijäsenillemme.

​​​​​​​

Livestream- tunneille pääset FUN videokirjastosta!
​​​​​​​


Kevään 2024 ryhmäliikunta-aikataulu.

Ryhmäliikunta-aikataulu

Tervetuloa viihtymään monipuolisille ryhmäliikuntatunneillemme! Kevään 2024 ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 1.1.- 5.5.2024.

Lue lisää