Liikuntakeskus FUN Ylöjärvi | FUN Ylöjärvi

Liikuntakeskus FUN Ylöjärvi

Uusi upea liikuntakeskus Ylöjärvellä osoitteessa Elotie 2 (kauppakeskus ILO).
​​​​
​​​

Keskus avoinna jäsenille joka päivä klo 4-24


​​​​​​Asiakaspalvelumme on avoinna:

ma - ti klo 16- 19 ​​​​​​​Tervetuloa tutustumaan kerran ilmaiseksi silloin kun SINULLE sopii! Lue lisää ja tilaa veloitukseton kertatutustuminen TÄSTÄ. Voit tulla tutustumaan myös asiakaspalveluaikaan tai sopia sähköpostilla erillisen ajan, mikäli et pysty sovellusta lataamaan.


Meille pääset treenaamaan koska tahansa kuukausi- ja vuosijäsenyyden lisäksi myös kertamaksulla tai tutustumisviikolla, ostoksille pääset FUN- sovelluksesta tai verkkokaupassamme.


Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sähköpostitse: ylojarvi@liikuntakeskusfun.fi​​​​​​​


Osta työtä Suomeen- liittymismaksu 0 euroa!

Osta työtä Suomeen- päivää vietetään 1.12. ja sen kunniaksi tarjoamme LIITTYMISMAKSUN nyt 0€ (norm. 29€) 27.11.-11.12.2023 välisen ajan. Käytä verkkokaupassa alennuskoodia: suomi23 ja nappaa heti oma jäsenyys!

Lue lisää

Liikuntakeskus FUN tukee lasten harrastamista.

Mahdollisuus harrastaa kuuluu jokaiselle

Jouluna 2023 Liikuntakeskus FUN tukee Pelastakaa Lasten kotimaan työtä! Harrastustukilahjoituksella ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Mahdollisuus harrastaa kuuluu jokaiselle ja me haluamme olla mukana tukemassa tätä tavoitetta.

Lue lisää

Tutustu kerran ilmaiseksi

Tule tutustumaan kerran veloituksetta silloin kun SINULLE sopii!

Lue lisää

Syksyn 2023 ryhmäliikunta- aikataulu.

Ryhmäliikunta-aikataulu

Tervetuloa viihtymään monipuolisille tunneillemme! Syksyn 2023 ryhmäliikunta- aikataulun löydät täältä. Aikataulu on voimassa 31.12.2023 saakka.

Lue lisää

Liikuntakeskus FUN